fbpx

Webbutiken lever, hurra!

Min lilla butik online lever. Jag har fixat och donat så nu är min hemsida kopplad med Instagram. Ja jag har kopplat i hop den med allt jag kunde koppla ihop med. Jag har lite tur eftersom jag har försökt genom åren att hålla mig någorlunda uppdaterad då det gäller IT. Hemsidor har jag haft i alla år, men att lära sig det här med butik online är inte lätt. Men det är ju inte grejen heller, för helst ska man ju för dyra pengar anlita de som kan detta. Nu tror jag i alla fall att jag fått ihop det jag fattat att jag kan hittills hi hi. Det svåra nu är att få in kunder i min Boutique Klicka på länken så kan du se hur den ser ut. Nästa steg är att få den lite piffig i layouten, kan bli svårare…..Just nu har jag stoppat in lite drejade tomtar till försäljning.

Klicka på bilden!
Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer