fbpx

Två rostiga bultar i ryggen. Skoliosen har talat.

Att prata om dåliga ryggar är inte min favorit. Men när man vid 56 års ålder får klart för sig att man har skolios kan man bli förbannad. I alla år har jag kämpat med denna rygg, gått till kiropraktorer och knäckt den för att få lite lättnad.
Det har kanske inte alltid varit bra. Men nu när jag blivit äldre orkar ryggen inte riktigt med och jag har blivit skev….Idag berättade en osteopat att jag har skolios och när hon undersökte den förstod jag detta.

.

Jag blir så jäkla trött på denna sjukvård där jag sökt hjälp flera gåmger och ingen har ens bemödat sig att undersöka ordentligt. Nä allt ska man ta reda på själv.
Så det känns som två bultar i ryggen som är ihop rostade.
Inte så kul men man får leva därefter. Jag är bara ledsen över att ingen kunde talat om detta fenomen för mig när jag var liten, då hade förutsättningarna att ta hand om problemet varit bättre.
Man är ju mjukare i sin kropp då.
Men den krokiga käringen har nu landat på denna jord, får se vart detta bär hän./ Harriet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer