fbpx

Stilla på kontoret.

50 st fine dining tallrikar 🙂

När lugnet efter en hård arbetsperiod med många olika beställningar i brukskeramik infinner sig blir det stilla på kontoret. Det är ett tomrum som dallrar med ny planering som förvirrar. Ha ha ha låter inte klokt men jag menar kontoret= huvudet. En ny period att planera inför helt enkelt. Som vanligt vet jag inte vilken ände jag ska börja i. En stor del av årets aktiviteter återstår och ibland går luften ur när man inte vet var man börjar. Så då tar man hundarna och går ut på promenad för att rensa skallen lite. Det värsta är att jag får nya ideér jag vill pröva……men jag hittar inspirerande blommor och annat ute i det fria som måste fotas.

Otroligt att maskrosorna snart släpper sina frön. De vita dunbollarna är så vackra! Så planeringen då. Först kommer ju Konstvandring i Dalsland så där får jag nog börja. Om ca tre veckor går den av stapeln i hela 4 dagar.

Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer