fbpx

Pynta Med Dina Rabatter Inomhus På Bordet Och Under Middagen.

Copyright Melleruds Nyheter.

Annonsen förtäljer inte hela historien. Om du kommer till min lilla presentbutik denna helg så får du 30% rabatt på många av mina produkter. Under pandemin har jag jobbat på och producerat en del brukskeramik. Det blir liksom fullt i hyllorna och nu måste det bort. Jag har också fina målningar som räknas in i detta. Det är fin kvalité på keramiken, den är drejad i stengods och ska diskas i maskinen. Den funkar även i mikron om du vill värma något. Jag håller nu på att montera nya målningar för helgen så kom, titta och köööööööp!
VÄLKOMMEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer