fbpx

Presentbutik online keramik för alla hantverksnördar.

Min presentbutik online

…. har jag jobbat med under en tid. Just nu håller jag på att sökoptimera den på egen hand. Ett tråkigt jobb men nyttigt. För en vanlig dödlig som jag, då menar jag en som inte kan vad som sker bakom internets kuliss, är det nyttigt. Jag kan inte riktigt just den biten. Bra då får man lära sig. I min butik på nätet kan du köpa det jag tillverkar. Keramiken kan ju vara svår att känna och klämma på det förstår jag och målningar behöver man också se på riktigt. Men min presentbutik online är ju ett komplement för dig som kund. Där hittar du mina berömda stengodsmuggar den s.k ”rödis muggen” Den har de flesta handlat utan att känna på, en mugg som säljer sig självt. Kunder ser kvalité även på en bild. Så de som vill handla ska man inte underskatta på något vis.

presentbutik online
rödis mugg

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer