fbpx

Personlig utveckling har infunnit sig…..

Hantverket har utvecklat sig men huvudet följer inte med. Ja detta satt jag och funderade på i dag. Jag har rätt så mycket att göra och har kalkylerat med tid för att hinna med. Jag vet precis hur många koppar kunden beställt och själv tror jag att det tar mig en evighet att göra dessa. Mitt huvud har inte förstått vad mina händer kan åstadkomma nu för tiden. För bara ett par år sedan klarade jag att göra många muggar, men det tog tid.

Nu kan jag gå ut i min drej-stuga med tanken på att jag ska göra t.ex 10 muggar. Jag sätter igång och de är färdigdrejade på nolltid och jag blir lika förvånad varje gång. Det går enkelt och min skicklighet inom krukmakare yrket har utvecklats. Nu måste jag räkna mig till dem som har ett gediget hantverksyrke också, och få mitt huvud att förstå att det går rätt så fort att dreja de beställda produkterna.

Handbyggd ljuslykta i stengods med ljusslinga
Används inne eller ute.
Går att köpa, skicka ett meddelande till
m.me/harrietskeramik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer