fbpx

Nu händer det

mycket i min verksamhet. Många beställningar och jobb till nära förestående utställningar och mässor. Mina rödhake muggar säljer slut fortare än jag hinner tillverka dem. Det är ju ett angenämt problem, men ibland lite stressande samtidigt som man har andra beställningar. Jag älskar mitt jobb och min drej-stuga, det finns ingen bättre tillvaro än när skaparlusten får sitt uttryck.

små skålar

Fart och fläkt är bra och stimulerande i måttlig mängd, det måste man komma ihåg. Jag börjar ju bli äldre i kroppen vilket känns konstigt då man inte förändras i sinnet. Irriterande ibland när jag vill något som min kropp kanske inte kan utföra så bra som förut. Allt handlar om att lära känna sin kropp i takt med att den förändras. Men jag måste säga att vi kvinnor har det inte så lätt som männen i alla lägen. Lite orättvist tycker jag :–

Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer