fbpx

Jag märker att människor börjar röra på sig nu. de börjar komma till galleriet och kika. Intresset för att prova på att dreja har ökat. Folket orkar nog inte sitta hemma längre. Men man bör nog fortsatt vara försiktig tror jag.
Intresset för min verksamhet ökar mer och mer och det tycker ju jag är väldigt positivt. Jag kanske får en ny samarbetspartner, ska träffa dem i kväll. De vill köpa in mina drejade saker till sin butik. Det ska bli spännande. Jag ska försöka leta en restaurang till att dreja åt så jag får ytterligare spridning på mitt hantverk. Jag har fortbildat mig i drejning under en period och det var väldigt givande. Nu ska jag sätta mig ner i lugn och ro och ta fram de saker jag verkligen vill dreja och ha i min butik.

Kantarell i stengods för din gräsmatta.

harrietskeramik

Keramiker och konstnär i Dalsland. Jag jobbar med stengodslera och drejar framförallt brukskeramik. När jag målar tavlor använder jag en unik teknik olja med kallt vax. Mitt galleri med tillhörande verkstad är belägen invid Frändefors-ån vid Vena kvarn i Melleruds kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *