fbpx

Mitt i sommaren

Jag märker att människor börjar röra på sig nu. de börjar komma till galleriet och kika. Intresset för att prova på att dreja har ökat. Folket orkar nog inte sitta hemma längre. Men man bör nog fortsatt vara försiktig tror jag.
Intresset för min verksamhet ökar mer och mer och det tycker ju jag är väldigt positivt. Jag kanske får en ny samarbetspartner, ska träffa dem i kväll. De vill köpa in mina drejade saker till sin butik. Det ska bli spännande. Jag ska försöka leta en restaurang till att dreja åt så jag får ytterligare spridning på mitt hantverk. Jag har fortbildat mig i drejning under en period och det var väldigt givande. Nu ska jag sätta mig ner i lugn och ro och ta fram de saker jag verkligen vill dreja och ha i min butik.

Kantarell i stengods för din gräsmatta.
Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer