fbpx

Målningar i olja och kallt vax. Ta hem känslan av fjället och ha på väggen.

målningar i olja och kallt vax

Målningar i olja och kallt vax en av dem heter fjäll

Här i sverige är tekniken relativt okänd fortfarande. Några hänvisar den till enkaustik art det är helt fel. I denna metod används kallt vax inte varmt! Färgen är trög så penslar är uteslutet, istället används palettkniv och andra redskap som fantasin tillåter. Vill du få kläm på metoden kan du gå min online kurs den hittar du här i min presentbutik online

Mina målningar i olja och kallt vax bör ses i mitt galleri. Du kan boka en tid för att göra ett besök för att se dem. Några hittar du i min butik online men inte alla. Kika runt lite på min hemsida, börja här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer