fbpx

Centrera med en hand.

Nuvarande status
Inte registrerad till kursen
Pris
150 KR
Kom igång
Kurs
Material

På min hemsida fyller jag på med nya videokurser i de olika momenten i
“Lär dig dreja”. Varje videokurs är ca 15 minuter lång och innehåller många bra tips. Du kan på så vis välja att bygga din egen grundkurs med hjälp av dessa kurser. För en komplett grundkurs behövs ca 6-7 videokurser, men du kan också välja bara de du behöver.
Du följer kursen i din takt med hjälp av videofilm där du får öva på att centrera leran på din egen drejskiva hemma i lugn och ro. Till kursen finns en facebook-grupp i den får du personlig hjälp av mig och svar på dina frågor. “Centrera med en hand” är ett av de första fristående stegen i min drej-kurs “Lär dig dreja”. Du loggar in till kursen via min hemsida. Häng med från början och gå alla stegen för att sedan kunna grunden i drejning.
Du har tillgång till kursen du väljer i 30 dagar från det datum du blir registrerad. Användarnamn och lösen får du i din e-post när du köpt kursen.

Din drejskiva
Lera
Skål med lagom varmt vatten
En liten svamp

harrietskeramik

Keramiker och konstnär i Dalsland. Jag jobbar med stengodslera och drejar framförallt brukskeramik. När jag målar tavlor använder jag en unik teknik olja med kallt vax. Mitt galleri med tillhörande verkstad är belägen invid Frändefors-ån vid Vena kvarn i Melleruds kommun.