fbpx

Kanna i favvoglasyr

En kanna drejad i stengodslera. Den är 25 cm hög. Därefter har jag glaserat den med min favoritglasyr. Kannan är unik det finns bara ett exemplar. De flesta jobbar med serier, men inte jag, ännu. Men jag förstår att man får växa upp snart 🙂 Så tankar finns på att göra fler olika storlekar av t.ex kannor. Du hittar den i min webbutik här!


Det finns så mycket man kan göra i keramik, så ibland blir jag hemmablind.
Då gör jag en rödismugg medans jag funderar på något annat jag kan skapa.

Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer