fbpx

På julmarknad i Alltorp deltar jag och säljer keramik. Förra helgen var en dundersuccé, så kom och besök mig den 23-24 november samma plats och tid. Jag har brukskeramik vid mitt bord som är gjord i stengodslera och högbränd. Du hittar ljuslyktor som tål minusgrader. Alla muggar och koppar kan du diska i maskin och värma i mikro. Det tror man ju inte alltid bara för att det är hantverk men så är det med stengods. Du får också en riktigt härlig julstämning. Välkommen!

harrietskeramik

Keramiker och konstnär i Dalsland. Jag jobbar med stengodslera och drejar framförallt brukskeramik. När jag målar tavlor använder jag en unik teknik olja med kallt vax. Mitt galleri med tillhörande verkstad är belägen invid Frändefors-ån vid Vena kvarn i Melleruds kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *