fbpx

Julgodis

En godisråtta som jag älskar julen. Så i dag fick jag chansen att fixa lite godis inför julen. Jag har haft det hektiskt de sista månaderna på detta år. Sanningen är att hela året har varit fantastiskt framgångsrikt. Jag har varit på flera marknader och sålt mina keramikprodukter och det har gått bra. Speciellt julmarknaden i Alltorp var nog det roligaste projektet tätt följt av Glupsk matfestival.

Just nu har jag utställning i konstrummet i Mellerud. Där visar jag keramikfat och målningar. Hela nästa år är också fullbokat, så nu äntligen är jag på stort G efter min bröstcancer historia. Den satte en käpp i hjulet för mig och det har tagit mig fem år att komma igen. Det värsta är att jag är fem år äldre och kroppen lite stum och stel. Ont överallt he he. Men nu var det rapport från köket och julgodis det skulle handla om.

Jag har gjort ischoklad, marsipanstänger, smörkola och remmar av jordgubb. I morgon ska jag baka bröd, det händer inte ofta. Men nu har jag jobbat ifrån mig ute i keramikverkstaden och alla beställningar är i hamn, nästan alla har en kvar…….
Det ska bli så härligt med julfirande, jag älskar jul, men är för det ingen superpyntare. Det bästa med jul är gemenskapen och att hela familjen är samlad kring traditionell julmat. Meeeeeer juuuuuul!

Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer