fbpx

Glupsk på Dalsland

Glupsk på dalslands logo
Glupsk logo

Glupsk på Dalsland är mitt nästa projekt att deltaga i, tillsammans med Märit som driver Ateljé Märit. Den 24-25 augusti under mat och hantverksmässan står vi där och säljer vårt konsthantverk. Du kan välja och vraka mellan tryckta textilier i lin för köket eller drejad keramik i stengods. Du hittar rödhake muggar handdukar, tallrikar, servetter, dukar, smörgömmor och lite för avkoppling och mycket mer. Vi vill att just du besöker Glupsk på Dalsland och får en upplevelse med mat och hantverk. SM I utomhusmatlagning och en massa andra roliga event kan du vara med om. Läs på deras hemsida, bara klicka på logon ovan. Så ta familjen och gör en utflykt till Fengersfors i Dalsland. Hälsa på mig och Märit och handla av oss, då blir vi så glada och du får med dig en genuin produkt hem. Gå runt och insup atmosfären av matos och glada människor. Smaka, prata och ha roligt en stund. Jag hoppas att just du kommer dit så ses vi.

Som konsthantverkare har man ju ett bestyr innan man kan sälja sin produkt. Ett kärt och inspirerande jobb. Jag gör alltid mitt bästa för att slutresultatet ska bli fint. En mugg tar i bästa fall 1,5 vecka att färdigställa. Men mycket kan hända på vägen för det är så många steg muggen ska gå igenom som konsumenten inte tänker på eller har inblick i. Men till slut lyckas man och allt går bra. Detta är världens bästa jobb, tro mig!

Välkommen till mässan 24 – 25 augusti i Fengersfors!

Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer