fbpx

Det årliga eventet

Tar sin början i morgon torsdagen den 30 maj kl 11.00. Då slår jag och de andra deltagarna upp porten för dem som har konst och konsthantverk som största intresse. Du hittar mig på siffrorna 41 i foldern som hör till vandringen. Det är för mig så roligt att få träffa människor som är genuint intresserade av det jag håller på med. För ibland undrar jag allt vad det egentligen är….
Att syssla med konst är en ständig personlig utveckling och särskilt då man jobbar med två olika konstformer som jag gör. Måleri och keramik. De sista åren har det blivit mycket keramik eftersom jag har utbildat mig i hantverket. Men nu vässar jag kunskapen istället. Årets konstvandring i Dalsland håller samlingsutställning i Åmål. Där har jag en målning som passar ihop med en stor urna eller tvärt om. Hur ekipaget ser ut får du reda på när du kommer dit. I mitt lilla galleri är det målningar varvat med keramik precis som vanligt, och kaffemaskinen är på. Jag hoppas på trevliga avslappnande möten med kunder. Kristi himmelsfärds helgen är ju för oss konstnärer vad julhandeln är för detaljhandeln. Välkommen till konstvandring i Dalsland hos mig.

Urnan representerar årets konstvandring i Dalsland
Handbyggd urna i stengods

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer