fbpx

Designer och formgivare.

Registreringsbevis från PRV

Designer och formgivare, det kan jag kalla mig nu. Det kan jag kalla mig nu. Min rödhake mugg har fått sitt design och kopieringssydd från prv, Patent och registreringsverket. Efter ca två månaders väntan dök det upp, registreringsbeviset från PRV. Någonstans inom mig har jag hoppats att min mugg hade den verkstadshöjden som krävdes för att få kopieringsskydd. Nu pratar jag om min ”Rödismugg”. Jag har fått designen skyddad, det blev jag väldigt glad över. I mitt liv så samlar jag erfarenheter och detta med kopieringsskydd är en. Någon vacker dag önskar jag att alla bra saker jag gör och gjort, verkligen sjunker in och fyller mitt dåliga självförtroendehål. Det gapar stort och där är det allt annat än lugn och ro i kroppen. Rätt jobbigt. Längtar efter att få slappna av och bara njuta av det jag uppnår men det är svårt. Tro mig, om jag visste varför jag inte kan ta åt mig helt och fullt av medgångarna hade jag gjort något åt det för länge sedan. Men jag kanske bara är den jobbiga typen som får leva med det. Nä nu blev det deprimeringsdagbok av inlägget, inte meningen. Hurrrrrrrra!! Rödis har fått patent 🙂

Prv designskyddad rödhakemugg
rödhake mugg
Nästa artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer