fbpx

corona föder nytt.

Det har jag sett i sociala medier. Då tänker jag på människor och företags uppfinningsrikedom. Tiden de får till att göra andra saker. Webben flödar över av t.ex webbkurser. Jag har också gjort en webbkurs och skapandet av den tajmade jag dåligt. Mitt uppe i min tillverkning av kursen slog corona till, och min kurs dränktes i andras flöden av kurser. Men jag skulle vilja säga att min kurs är unik, den lär dig min målarteknik som är okänd här i Sverige.
Så köp min kurs med 12 instruktionsvideor som heter Olja med kallt vax.

Den kostar 700 kr. Du lär dig hemma i lugn och ro och har tillgång till kursen i tre månader.
Under åren som jag utövat metoden (8 år) har de flesta ställt nyfikna frågor om hur jag gör. Så det lär du dig i min webbkurs. Jag har varit aktiv sedan 1990 i måleri.
Olja med kallt vax har inget att göra med att måla med varmt flytande vax. Här skapar du ditt eget målarmedium, och som namnet antyder är det kallt. Kursen är till för alla både nybörjare och erfaren konstnär och du får handledning av mig om du vill. I denna teknik behöver du inte följa några som helst måleriregler. Till kursen hör en grupp på facebook där du ställer dina frågor och träffar dina kurskompisar.

Så varmt välkommen till mitt målargäng, ska bli kul att träffa just dig!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer