fbpx

Det händer mycket i min värld just nu. Samtidigt som jag ska dreja 70 st tallrikar, håller jag på att uppdatera min hemsida till word-press format. Det är roligt, men en del att sätta sig in i. Jag har flyttat alla sidor till en ny plattform och bytt adressen till min domän-adress. Är min egen IT konsult mitt uppe i allt. 🙂 Jag funderar mycket på vad “canonical URL” kan betyda?

URL förstår jag, men det andra ordet. Till slut fattar jag nog, och det är detta som är kul när det gäller mitt liv, inget ska vara lätt utan något att bita i. Vill jag ha hjälp säger jag till 🙂 Härom dagen kom mina små rödisar tillbaka och då menar jag de riktiga levandes Rödhake hannarna som flyttat hit till min trädgård. Tre stycken har revir på min tomt. Så coolt och inspirerande.

harrietskeramik

Keramiker och konstnär i Dalsland. Jag jobbar med stengodslera och drejar framförallt brukskeramik. När jag målar tavlor använder jag en unik teknik olja med kallt vax. Mitt galleri med tillhörande verkstad är belägen invid Frändefors-ån vid Vena kvarn i Melleruds kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *